Kantoor:
De Rede 78
8251 EX Dronten
tel. 0321-337325
fax 0321-337383
e-mail
 
 
   

HOME


SPECIALISATIE


MEDIATION


TARIEVEN


CONTACT

 

 

   

Mediation

Mediation, samen oplossen

Wilt u uw geschil zonder juridische beslissingen oplossen én een goede band behouden met alle betrokkenen? Dan is mediation (bemiddeling) een mogelijkheid voor u. Zo hebt u bij bemiddeling bij een echtscheiding alle baat bij een goede verstandhouding als het bijvoorbeeld gaat om een alimentatieregeling, boedelverdeling of omgangsregeling na echtscheiding. Voorwaarde is uiteraard wel dat u sámen naar een oplossing zoekt.

Mediation, ook voor uw conflict

Mediation is geschikt voor uiteenlopende familiezaken. Tijdens de bemiddelingsgesprekken tracht u in onderling overleg tot overeenstemming te komen over alles wat moet worden geregeld. U wordt zowel op juridisch als op relationeel en emotioneel gebied begeleid. Als scheidingsbemiddelaar houd ik de belangen van beide partijen in het oog. Ik maak standpunten helder maar zal zelf nooit een standpunt innemen. Een oplossing met instemming van allen, o.a. een goede alimentatieregeling, boedelverdeling of omgangsregeling na echtscheiding, staat altijd centraal.

Lid van vFas

Ik ben aangesloten bij de vFAS (de vereniging van familierechtadvocaten Scheidingsmediators) waardoor u de garantie heeft van onafhankelijk, deskundige echtscheiding mediation.

Contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van echtscheiding bemiddeling? Neem dan gerust contact op met ons advocatenkantoor in Dronten.